Velkommen til Lofotnaturen!

Lofoten Turlag vil med denne nettsiden ønske deg velkommen til storslagne Lofoten! Lofoten vil garantert gi deg naturopplevelser for livet! Lofoten Turlag ble stiftet i 1987, og her finner du informasjon om ulike aktiviteter i turlagets regi, alt i fra turer for små og store, turlagets hytter, trygge og anbefalelsesverdige turruter samt viktig natur- og miljøvernarbeid.

Bli med på tur i vårt vakre øyrike!

Informasjonsmøte i turlaget Svolvær

Lofoten Turlag gjennomfører et informasjons- og medlemsmøte:

Torsdag 24. april kl 19.00 på Lofotkraft i Svolvær.

Temaer for møtet:

- Klopping i Hans Meyer-dalen (gammel lysløype)

- Bygging av gapahuk i nærheten av Sætra- Videre oppgaver på Nøkksætra

- Merking av turstier/-løyper i Vågan Vi håper også å få besøk av Karianne Steen som vil informere litt om arbeidet som skjer i regi av Lofoten Friluftsråd.

Møtet er åpent for alle, så du trenger ikke å være medlem i turlaget for å komme på møtet.

Velkommen på møtet og god turpåske til dere alle til tross for dårlige værutsikter!

Årsmøte i Lofoten turlag 2014

Tid: Tirsdag 18. mars 2014 kl. 19:00

Sted: Ramberg gjestegård

Årsmøtedokumenter

Referat

Besøkskalender for hyttene

Her legger vi inn større grupper som skal besøke hyttene våre. Dette er gjort for å unngå at flere større grupper planlegger overnatting samtidig og for å unngå kollisjoner.

Lofotkalenderen 2014

Lofotkalenderen 2014 kan bestilles ved å sende en e-post til: salg@lofoten-turlag.no Den koster kr. 125,- pr. stk. fritt tilsendt. Faktura følger forsendelsen og bes betalt ved forfall. Ikke glem å oppgi antall kalendere og ditt navn og adresse når du bestiller. Kalenderen selges også i bokhandler og en del andre steder i distriktet.

Turprogrammet 2014

Turprogrammet for  2014 er klart og kommer med 1. nummer av Fjell og vidde 2014 til alle medlemmer i Lofoten turlag.

På årets program (se til høyre) er 58 turer, skiturer, fotturer i Norge og i utlandet. Vi har bla. tur til Island (6. august) og en til Færøyene (20. juli) med påmeldingsfrist 1. mars. Se nærmere opplysninger:

Barnas turlag. Turprogram 2014

Årsmøte i Lofoten turlag 2013

Tid: Tirsdag 19. mars 2013 kl. 19:00

Sted: Surprise Leknes

Innkalling

Årsmelding 2012

Referat fra årsmøte 2013

Barnas Turlag i Lofoten!

15. oktober 2012 fikk Lofoten Turlag en avdeling med Barnas Turlag.  Alle medlemmer av Lofoten Turlag mellom 0 og 12 år blir automatisk medlem av denne.

Følg Lofoten turlag på Facebook