Velkommen til Lofotnaturen!

Lofoten Turlag vil med denne nettsiden ønske deg velkommen til storslagne Lofoten! Lofoten vil garantert gi deg naturopplevelser for livet! Lofoten Turlag ble stiftet i 1987, og her finner du informasjon om ulike aktiviteter i turlagets regi, alt i fra turer for små og store, turlagets hytter, trygge og anbefalelsesverdige turruter samt viktig natur- og miljøvernarbeid.

Bli med på tur i vårt vakre øyrike!

Hytteseminar og regionmøte for Turlagene i Nord-Norge. Mortsund, Lofoten 18. - 21.9.2014

Lofoten turlag og DNT sentralt arrangerer seminaret og møtet i Mortsund. Det er 39 påmeldte på hytteseminaret og 34 på regionmøtet.

Hytteseminar 19. september

Regionmøte 20. september

Besøkskalender for hyttene

Her legger vi inn større grupper som skal besøke hyttene våre. Dette er gjort for å unngå at flere større grupper planlegger overnatting samtidig og for å unngå kollisjoner.

Lofotkalenderen 2015.

25 års jubileumskalender!

Lofotkalenderen 2015 kan bestilles ved å sende en e-post til: salg@lofoten-turlag.no Den koster kr. 125,- pr. stk. fritt tilsendt. Faktura følger forsendelsen og bes betalt ved forfall. Ikke glem å oppgi antall kalendere og ditt navn og adresse når du bestiller. Kalenderen selges også i bokhandler og en del andre steder i distriktet.

Turprogrammet 2014

Turprogrammet for  2014 er klart og kommer med 1. nummer av Fjell og vidde 2014 til alle medlemmer i Lofoten turlag.

På årets program (se til høyre) er 58 turer, skiturer, fotturer i Norge og i utlandet. Vi har bla. tur til Island (6. august) og en til Færøyene (20. juli) med påmeldingsfrist 1. mars. Se nærmere opplysninger:

Barnas turlag Aust-Lofoten. Turprogram 2014

Årsmøte i Lofoten turlag 2014

Tid: Tirsdag 18. mars 2014 kl. 19:00

Sted: Ramberg gjestegård

Årsmøtedokumenter

Referat

Årsmøte i Lofoten turlag 2013

Tid: Tirsdag 19. mars 2013 kl. 19:00

Sted: Surprise Leknes

Innkalling

Årsmelding 2012

Referat

Barnas Turlag i Lofoten!

15. oktober 2012 fikk Lofoten Turlag en avdeling med Barnas Turlag i Aust-Lofoten og i juni 2014 ble Barnas turlag på Vestvågøy stiftet.  Alle medlemmer av Lofoten Turlag mellom 0 og 12 år blir automatisk medlem av denne.

Følg Lofoten turlag på Facebook